darek-od-kingpina
Novinka Dárek od KingPina

Dárek od KingPina

Z. Obermaier

Z. Obermaier

10. 12. 2009 14:31 8

K taktování s kapalným dusíkem potřebujete nádobu zvanou "Pot". Na jeden z nejlepších Dragon F1 od KingPina se nyní podívejme.

Reklama
Dárek od KingPina
i Zdroj: PCTuning.cz

Když jsem před časem řešil dilema, zdali nechat upravit svůj stávající Pot na kapalný dusík pro nové patice LGA 1156 a AM3, zabýval jsem se i otázkou pořídit si celý nový set připravený pro tyto patice už z výroby. Nakonec vyhrálo druhé řešení - pořídit si Pot zcela nový a už připravený.

Dárek od KingPina
i Zdroj: PCTuning.cz

Za pro mnohé vysokých 330 USD (+/- 5500 Kč) dostanete 3 Kg těžký celoměděný komín a samozřejmě také příslušenství. Perforace uvnitř a celoměděná masivní konstrukce by měla zaručit dlouhou teplotní setrvačnost a uspořit značné množství kapalného média. Zdali se tato teorie potvrdí, zjistíme už za pár dní kdy vyzbrojíme jednu zajímavou (dosud nevydanou) základní desku pro poslední kolo soutěže Gigabyte Beat Me If You Dare. Na obrázcích se podívejte na kompletní nové prodejní balení, s podporou všech současných patic a roztečí desek. Objednat si Pot lze jedině skrze e-shop nebo forum XS, dodací lhůty jsou poměrně krátké a za týden jej budete mít doma. Před vánoci se ale jistě doba dodání protáhne, celní pošta bude tradičně zavalena balíky z USA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama