hra-assassin-s-creed-2-jde-na-dracku
Novinka Hra Assassin's Creed 2 jde na dračku

Hra Assassin's Creed 2 jde na dračku

Martin Stančík

Martin Stančík

26. 11. 2009 17:20 6

I když se neprodává tak dobře, jako Call of Duty: Modern Warfare 2, dělá hra Assassin's Creed 2 společnosti Ubisoft velkou radost.  

Reklama

Před dvěma týdny byla vydána hra CoD: MW2 a hned za první den udělala rekord - během 24 hodin se jí prodalo za více než tři sta milionů dolarů. Jen pro porovnání, filmový trhák Twilight: New Moon během prvního dne vydělal "pouhých" 72 milionů dolarů. A nyní hlásí podobný úspěch i konkurenční společnost Ubisoft. Její nová hra Assassin's Creed 2 se totiž prodává nad všechna očekávání - jen za první týden se jí prodalo přes 1.6 milionu kopií. Když vezmeme v potaz, že se hra prodává za 55-60 dolarů, jen za první týden její výrobci utržili 100 milionů dolarů. Spokojený Ubisoft proto dnes vydal prohlášení. "Oproti prvnímu dílu Assassin's Creed se tržby v prvním týdnu zvedly téměř o třetinu."

Hra Assassin's Creed 2 jde na dračku
i Zdroj: PCTuning.cz

Ubisoft tak vytřel zrak analytikům, kteří naopak předpokládali, že se nová hra bude prodávat špatně. Do konce ledna 2010 by společnost chtěla prodal šest milionů kopií této video hry, což je cíl, který se jí podle nynějšího vyjádření analytiků podaří. V současné době je Assassin's Creed 2 dostupný pouze pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360, verze pro PC bude vydána později. "Ubisoftu hodně pomohla skvělá reklamní kampaň," vyjádřil se k úspěchu video hry analytik Edward Woo ze společnosti Wedbush Morgan.
 

Zdroj: DailyTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama