asus-nove-desky-na-amd-760g
Novinka Asus - nové desky na AMD 760G

Asus - nové desky na AMD 760G

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 11. 2009 21:45 3

Výrobce Asus uvádí na trh tři nové microATX modely s čipovou sadou AMD 760G.

Reklama

Zvýšená aktivita u společnosti Asus v posledních dnech značí jediné, valící se porci novinek (skoro) každý den. Včera jsme vám přinesli informace a nové řadě základních desek, které umožňují rychlejší přenos dat díky podpoře nových rozhraní USB 3.0 a SATA 6Gb/s. Dnes uděláme radost vám všem, co máte rádi microATX modely. Nabídka byla doplněna o tři nové produkty založené na čipové sadě AMD 760G. Konkrétně se jedná o základní desky M4A78L-M LE a M4A78L-M (AM2), M4A78LT-M LE je určena pro patici AM3. Všechny disponují technologií EPU, která má na starost úsporu energie procesoru. „Zelenější“ počítačová technika se v poslední době stala velmi důležitou.

Asus - nové desky na AMD 760G
i Zdroj: PCTuning.cz

Asus - nové desky na AMD 760G
i Zdroj: PCTuning.cz

Nabídnout mohou také funkcí Turbo Key, což není nic jiného než tlačítko pro přetaktování procesoru a operační systém Express Gate .V „balení“ naleznete dále integrovanou grafickou kartu Radeon HD 3000, dva PCI sloty a jeden PCI Express, který umí i podporu Hybrid CrossFireX. Základní desky M4A78L-M LE a M4A78L-M byly štědře obdarovány, pracují s procesory Phenom a Athlon, vybaveny jsou sloty pro operační paměti DDR2-1200, obsahují šest SATA portů, integrovaný gigabitový Ethernet a 7.1 zvukový čip, to vše doplněno o D-sub výstup. Naopak model M4A78L-M se chlubí i  DVI a HDMI konektory.

Asus - nové desky na AMD 760G
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak můžete sami vidět, jsou specifikace modelů M4A78LT-LE a M4A78L-M LE téměř identické. Rozdíl u prvně jmenované spočívá v podpoře operačních pamětí DDR3 a výstupech DVI a HDMI. Tím dnešní přehled ale nekončí, zanedlouho bude uveden na trh také model M4A78LT-M, ten bude disponovat DVI a HDMI výstupy, a umět bude podporu operačních pamětí DDR3.

Zdroj: TechConnect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama