flash-player-10-1-uspesny-reparat-amd
Novinka Flash Player 10.1 - úspěšný reparát AMD

Flash Player 10.1 - úspěšný reparát AMD

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 11. 2009 02:10 26

Společnost AMD skládala prostřednictvím ovladačů Catalyst 9.11 opravnou zkoušku z podpory GPU akcelerace videa. Jak dopadla? Na jedničku.

Reklama

Nedávno jsme vám přinesli informaci o uvolnění Flash Playeru 10.1 beta s fungující GPU akcelerací videa. Server AnandTech nezahálel a přinesl jako jeden z prvních měření, kde byli zkoušce ohněm podrobeni všichni významní hráči na trhu. Okolo této recenze a novinky u nás se strhl neuvěřitelný „humbuk“. Mnozí apelovali na to, že v době vydání nebylo u karet AMD testováno s ovladači které by se mohli pochlubit oficiální podporou Flash Playeru 10.1. Výsledky tak prý mohly být neúmyslně zkresleny. Společnost AMD reagovala bleskurychle, zanedlouho a doslova za pár minut uvolnila ovladače Catalyst 9.11, které měly za úkol složit reparát. A jak dopadl?

Flash Player 10.1 - úspěšný reparát AMD
i Zdroj: PCTuning.cz

Mise splněna, povedl se na jedničku, ale pěkně popořádku. Podle nejnovějších komentářů pod článkem na AnandTech funguje akcelerace na řadě HD 4000 a výše výborně. Nám to však nestačilo, vyzkoušeli jsme vše na vlastní kůži. Uživatel našeho fóra Srandista okusil akceleraci na systému Windows 7 x64 s procesorem AMD Phenom II X3 720 BE a kartou Radeon HD 4770. Výsledek posuďte sami, ale to není vše. Pod recenzí na CDR.cz se dokonce objevil komentář, že akcelerace funguje i na řade HD 3000, konkrétně se jedná o model Radeon HD 3450. Tímto chci všechny štasťné majitele řady HD 3000 požádat, aby se nebáli přispět do diskuse vlastními zkušenostmi, pokusíme se přijít společně celé záhadě na kloub. Potřebnou betu Flash Playeru 10.1 naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama