dalsi-2-souteze-od-gigabyte
Novinka Další 2 soutěže od Gigabyte

Další 2 soutěže od Gigabyte

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

12. 11. 2009 16:28 2

S taktovacími soutěžemi se v poslední době roztrhl pytel. Nedávno to bylo TweaKING, poté online utkání Beat Me If You Dare a dnes tu máme další dvě, a opět od Gigabytu. Pojďme se kouknout na detaily.

Reklama

- GIGABYTE P55 a Futuremark Host Overclocking Challenge a 10K Challenge --


Taipei, Taiwan, 11. listopadu 2009 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co, LTD., Přední výrobce základních desek a grafických karet, dnes oznámil dvě nové soutěže v přetaktování. K soutěži budete potřebova desku s čipsetem P55 od Gigabytu a nějaký procesor Core i5 nebo Core i7, soutěžit se bude o nejlepší výsledek. Nejlepší tři skore 3DMark 06 po celém světě na desce GIGABYTE P55 bude korunován hodností OverclocKING a vyhraje nějaký hardware od GIGABYTE, Antec, Kingmax, GlacialTech a Enermax.

Kromě toho je spuštěna také 3DMark 10K Challenge. Tato speciální soutěž je pro kohokoliv, kdo používá jakoukoliv desku s čipsetem Intel. První 3 soutěžící, kteří předloží skóre přesně 10.000 3DMark, dostane tuny nového hardwaru od GIGABYTE, Antec, Kingmax, GlacialTech a Enermax. Soutěžící může použít jakoukoli verzi programu 3DMark. I když nebudete mezi prvními třemi, můžete na konci soutěže vyhrát jednu z několika nových desek GIGABYTE.

"Overclocking roste po celou dobu a v průměru vidíme nový výsledek v naší databázi každé 4 sekundy. Tato celosvětová soutěž nabízí dvě úrovně soutěže, naše nová 3DMark 10K Challenge, stejně jako obvyklá soutěž, kde jde o nejvyšší skore. "

Ceny v 10K Challenge jsou deska GIGABYTE GA-P55A-UD6 a grafická karta GV-N26SO-896I, herní skříň Antec Twelve Hundred, a TruePower Quattro TPQ-1200 Watt napájecí zdroj, "KINGMAX" DDR3 2200 Dual Channel Overclock paměťový modul, chladič GlacialTech X-wing , a 2x Enermax 12cm Apollish ventilátory.

Další 2 soutěže od Gigabyte
i Zdroj: PCTuning.cz



Každý, kdo odešle 3DMark skóre přesně 10K (10000) obdrží kopii nově vyhlášené hry od Futuremarku, Shattered Horizon, která je první FPS hrou pro PC (ceny jsou omezeny pro prvních 200 soutěžících 10K) nulovou gravitací.

http://www.gametrailers.com/video/raid-on-shattered-horizon/57737
http://www.shatteredhorizon.com

Soutěž bude probíhat od 1.listopadu přes 30.listopadu, tak klikněte níže pro více informací o soutěži a jak vstoupit:
http://www.futuremark.com/community/competitions/gigabyteoverclocking/
Twitter: http://twitter.com/yougamergirl

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama