novy-chladic-cpu-od-noctua-se-dvema-nf-b9
Novinka Nový chladič CPU od Noctua se dvěma NF-B9

Nový chladič CPU od Noctua se dvěma NF-B9

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

9. 11. 2009 13:29 6

Dnes Noctua oficálně představila druhou edici jednoho z chladičů procesoru. Pojďme se na něj podívat.

Reklama

Vídeň, 9.listopadu - Noctua dnes oznámila další vydání svého populárního NH-U9B procesorového chladiče, který je proslulý díky tichému chlazení a vynikajícímu výkon v malém provedené, který je možné použít v menších skříních nebo i v HTPC. Nový NH-U9B SE2 nyní přichází se dvěma 92mm ventilátory Noctua NF-B9 a přibyla také multi-socketová podpora pro LGA1156 a LGA1366 přes nejnovější SecuFirm2 montážní systém a díky tomu lze chladič posadit na procesory v paticích LGA1366, LGA1156, 775, AM2, AM2 + a AM3.

Nový chladič CPU od Noctua se dvěma NF-B9
i Zdroj: PCTuning.cz

"Hodně zákazníků, hledá prvotřídní tichý chladič, ale mají problémy s většímy modely, proto mají na výběr NH-U9B, který nabízí výkon na úrovni jeho větších bratrů, přičemž je mnohem kompaktnější," vysvětluje Mag. Roland Mossig, Noctua CEO "Vzhledem k pokračující popularitě NH-U9B, jsme se rozhodli vytvořit zvláštní vydání, které přichází s druhým ventilátorem NF-B9 a poskytuje podporu pro nejnovější procesory."

Nový chladič CPU od Noctua se dvěma NF-B9
i Zdroj: PCTuning.cz

Součástí NH-U9B SE2 jsou L.N.A. (Low-Noise-Adapter) a U.L.N.A. (Ultra-Low-Noise-Adapter) adaptéry pro ztišení větráků pomocí snížením jejich otáček. V balení také nalezneme teplovodivou pastu NT-H1. NH-U9B SE2 bude brzy k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 46,90 EUR / $54,90.

Více informací naleznete na stránkách výrobce Noctua

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama