porazili-jsme-tym-gigabyte
Novinka Porazili jsme tým Gigabyte

Porazili jsme tým Gigabyte

Z. Obermaier

Z. Obermaier

18. 10. 2009 00:00 13

Možná mnozí z vás zaregistrovali, že Gigabyte právě pořádá soutěž v taktování grafik "Beat Me If You Dare". My si troufli a porazili je ..

Reklama
Porazili jsme tým Gigabyte
i Zdroj: PCTuning.cz

Už před několika dny/týdny jsme vás formou novinky informovali o chystané soutěži Gigabyte v taktování grafických karet. Ta probíhá ve třech měsíčních kolech pod názvem Beat Me If You Dare (Poraz mne, jestli si troufáš). Každé kolo trvá jeden měsíc, nyní jsme v druhé polovině kola prvního - říjnového. V říjnu se bojuje s jakoukoliv kartou GeForce GTX 260 (libovolný výrobce) v testech 3D Mark Vantage a benchmarku Resident Evil 5. V listopadu se karty změní na GeForce GTX 275 a v prosinci se utkají borci se dvěma GeForce GTX 275 ve SLI. Testy jsou pro všechna kola stejné. Nyní k cenám, první místo obdrží v každém kolem 1500 USD, pokud se vám podaří navíc porazit tým Gigabyte, obdržíte dvojnásobek - 3000 USD v každém kole. Pokud vyhrajete všechny tři kola s lepším skóre než výrobce, odnesete si 9000 USD. Druhé místo si odnese GeForce GTX 295 a třetí pak speciální OC verzi GeForce GTX 285. Soutěž probíhá pouze on-line a přispět může každý registrovaný zájemce.

Hodnota skóre týmu Gigabyte pro říjen je 78.553 bodů a právě tohle číslo musíte překonat. Nám se to podařilo s číslem 81.067, nejvíce bodů jsme nahnali v benchmarku Resident Evil 5. Upozurňuji, že tohle není ještě stále náš nejlepší výsledek, několik dalších máme přichystáno pro závěrečný tuhý souboj. Do akce se totiž chystají nejznámější taktovači a čísla budou v závěru skutečně "létat". Podívejme se na detaily ...

Porazili jsme tým Gigabyte
i Zdroj: PCTuning.cz

Vzhledem k opravdu tuhé konkurenci nedoufám, že se nakonec do třetího místa udržíme. To ale nevadí, náš primární cíl - porazit tým Gigabyte se podařilo splnit a i když nás jistě nakonec další borci předeženou, nám dosažené skóre stačí. K běhu jsem použil grafiku GeForce GTX 260 od EVGA se starším 65nm jádrem. Procesory jsem použil dva, Core i7 920 jsem chladil vzduchem a Xeon W3540 kapalným dusíkem. Deska byla v obou případech stejná - Gigabyte EX58-UD5. Naše výsledky jsou zde:

Porazili jsme tým Gigabyte
i Zdroj: PCTuning.cz

Porazili jsme tým Gigabyte
i Zdroj: PCTuning.cz

Porazili jsme tým Gigabyte
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro větší fotografie a screeny klikněte na homepage soutěže - Beat Me If You dare

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama