zotac-s-prvnim-nettopem
Novinka Zotac s prvním nettopem

Zotac s prvním nettopem

Michal Částka

Michal Částka

6. 10. 2009 00:00 1

Už i společnost Zotac představuje svůj první nettop, který je založený na chipsetu ION.

Reklama

Dnes se společnost Zotac pochlubila svým novým výrobkem ze série MAG. Jedná se o nový nettop, který je založený na chipsetu ION a procesoru Intel Atom 230 nebo Atom 330. Očividně se budou prodávat dvě verze - jedna se slabším jednojádrovým Atomem a druhá s plnohodnotným dvoujádrem. Oba procesory sice pracují na 1.6 GHz, ale jak jistě všichni víte, tak rozdíl ve výpočetním výkonu je v nich značný. Celý komplet dosahuje rozměrů 186 x 189 x 38mm a velice snadno ho můžete umístit např. na záda Vášeho LCD panelu.

Zotac s prvním nettopem
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě procesorů tu najdete standardně 2GB paměti RAM, 160 GB pevný disk a integrovaný grafický akcelerátor v podobě GeForce 9400M.

Zotac s prvním nettopem
i Zdroj: PCTuning.cz

Nechybí tu ani 4v1 čtečka pamětových karet, Gigabitový Ethernet, Wi-Fi, 7.1 kanálový zvuk a eSATA port. Připojit ho k monitoru můžete pomocí analogového D-Sub nebo HDMI výstupu. Jedná se o další kompaktní mini počítač do každé domácnosti s dostatečným výkonem na všechny bežné "kancelářské" aplikace. Výhodou je určitě velice nízká spotřeba. Společnost Zotac zatím nezveřejnila datum vydání ani cenu, ale snad se na trh dostane velice brzy.

Zdroj: TCmagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama