laptop-od-intelu-se-ctyrmi-displeji
Novinka Laptop od Intelu se čtyřmi displeji

Laptop od Intelu se čtyřmi displeji

Michal Kleman

Michal Kleman

30. 9. 2009 00:00 4

 Při pohovoru s Mooly Edenem (vice president Intel PCCG) se redaktorům zaštěstilo a získali obrázky zajímavého konceptu z dílen Intelu.

Reklama

Hovor byl původně orientován na novou mobilní platformu s procesory Core i7 a Arrandale. Při něm však byl prezentován i tento laptop - pod klasickou obrazovkou najdeme další tři malé dotykové LCD panely, které mají usnadnit a zrychlit ovládání laptopu. Při předvádění Eden na těchto malých displejích roloval a přetáčel, tahal, roztahoval obrázky a pohým "postrčením" je přesunul na hlavní obrazovku.

Laptop od Intelu se čtyřmi displeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Tři malé LCD samozřejmě nejsou pouze na obrázky, zvládnou přehrávat videa (případně zde můžete mít umístěné okno audio přehrávače), užijí se také pro widgety, RSS čtečky a další drobnosti, které povětšinou pouze běží na pozadí a pouze občas je potřeba je zobrazit na hlavní obrazovce.

Laptop od Intelu se čtyřmi displeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Laptop je bohužel pouze prototyp, který se dostane na trh nejdříve za tři roky, jestli vůbec. Na druhou stranu v součastnosti by 4 displeje baterku vyždímaly pravděpodobně velice rychle, 3 roky vývoje mohou tento neduh vyřešit.

Podle Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama