bezpecnostni-balik-od-ms-je-tady
Novinka Bezpečnostní balík od MS je tady

Bezpečnostní balík od MS je tady

Martin Stančík

Martin Stančík

29. 9. 2009 00:00 5

Jen týden po té, co Microsoft betatesterům sdělil, že již brzy vydá bezpečnostní balík Security Essentials, bude tento běh volně ke stažení.  

Reklama

ZDNet již včera informoval, že by bezplatný bezpečnostní balík Security Essentials, dříve vyvíjený pod označením Morro, měl být vydán dnes. Potvrdil to i uznávaný žurnalista John Fontana z Network Worldu, kterému to včera večer sdělil mluvčí Microsoftu s tím, že produkt bude vydán v devatenácti zemích. MSE je náhražkou za Windows OneCare a Windows Defender - bezpečnostní aplikace, které se velkého úspěchu nedočkaly. Podle softwarového gigantu aplikace podporuje Windows XP, Vista i 7.

Bezpečnostní balík od MS je tady
i Zdroj: PCTuning.cz

Microsoft na dnešek také naplánoval konferenci, na které šéf společnosti Steve Ballmer má představit některé funkce nových Windows 7, které se týkají pouze firemních zákazníků (až do teď se Microsoft s propagací nového operačního systému soustředil hlavně na jednotlivé uživatele). Konference se bude konat v rámci kampaně "Nová efektivita," kterou softwarový gigant pro firmy připravil a jenž má propagovat produkty jako Windows 7, Windows Server 2008 či Exchange 2010.

Zdroj: ZDNet
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama