4-5-ghz-cpu-zadarmo-pro-vas
Novinka 4,5 GHz CPU zadarmo pro vás!

4,5 GHz CPU zadarmo pro vás!

Z. Obermaier

Z. Obermaier

26. 9. 2009 00:00 8

Za pár dní pro vás budeme mít zajímavou soutěž o exklusivní procesor. Odemčený Pentium E6500K, který zvládá 4,5 Ghz na zduchu čeká na vás.

Reklama
4,5 GHz CPU zadarmo pro vás!
i Zdroj: PCTuning.cz

4,5 GHz CPU zadarmo pro vás!
i Zdroj: PCTuning.cz

Jistě jste si mnozí všimli, že jsem se v poslední době krapet flákal a testů bylo spíše poskrovnu. Konečně jsem se doharcoval z ciziny domů a mohou začít testovací orgie. V následujících dnech vás čeká trojice desek s čipsetem P55 Express, dvě budou luxusní drahé kousky, jen tak k uslintnutí, jedna naopak ta z nejlevnějších. Právě také dokončuji testík levných dvoujádrových procesorů Intel Dual Pentium E6300 a E6500, které okořeníme použitím exklusivní čínské edice s odemčeným násobičem. A právě tenhle procesor, který se dá koupit pouze v Číně, jeden z vás dostane. Že se nejedná o žádný "aušus", dokazuje tato novinka.

4,5 GHz CPU zadarmo pro vás!
i Zdroj: PCTuning.cz

Přímo konkrétní kousek, který na vás čeká, zvládá na vzduchu 4,5 Ghz při nízkém napětí. Na dusíkový pokus teprve čip čeká, ale na 6 Ghz ho tipuji s přehledem. Soutěž bude tentokrát hodně jednoduchá, nepůjde o žádné taktování ale spíše o důvtip a krapet vtipné kaše k večeři ... no nechejte se překvapit.

Na závěr ještě malé promo k chystaným testům: Kromě zmíněných desek s P55 Express a E6300/E6500 vás ještě čeká bleskový test Phenomu II X4 965 Black Edition, dvojice prodejních Radeonů HD 5870 v CrossFire, v mé porci 32-ti a více her (včetně 8xAA vyhlazování). Budu se snažit otestovat ty nejžhavěhší novinky, jako byly v testu o využití jader CPU ve hrách. Každý týden vás také čeká jeden díl seriálu o přetaktování, jehož první části se dočkáte hned toto pondělí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama