vodafone-propojuje-socialni-site
Novinka Vodafone propojuje socialní sítě

Vodafone propojuje socialní sítě

Martin Stančík

Martin Stančík

24. 9. 2009 00:00 1

Vodafone spouští novou službu, díky které mohou mít vlastníci mobilních telefonů jednoduchý přístup k různým sociálním sítím a jiným komunikačnín nástrojům na jedno místě.

Reklama

Nová služba s názvem Vodafone 360, což je nástupce staršího Live!, dokáže sjednotit soukromé kontakty s informacemi ze sociálních sítí jako je např. Facebook. Zkušebně bude „vypuštěna“ v osmi evropských zemích a k dispozici bude i na dvou nových telefonech Samsung a čtyřech mobilech od Nokie. "Tímto se Vodafone naplno pouští do segmentu mobilních telefonů" říká pro BBC Ian Fogg,  analytik společnosti Forrest Research.

Vodafone propojuje socialní sítě
i Zdroj: PCTuning.cz

Jádrem nové služby je adresář, který sjednocuje soukromé kontakty a kontakty ze sociálních sítí jako Facebook, Windows Live Messenger nebo Google Talk. "Komunikace na internetu se usnadní," dodává Fogg. Doplňuje, že je to podobné jako s produkty firem Apple, Motorola, Palm a HTC, které jako první přišly s propojením mobilních telefonů a sociálních sítí. Adresář bude možné využívat i po změně mobilního telefonu. Data z adresáře bude samozřejmé možné synchronizovat s počítačem. Služba také přináší přístup k několika tisícům aplikací.
 

Zdroj: BBC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama