lg-odkryva-serii-widebook
Novinka LG odkrývá sérii WIDEBOOK

LG odkrývá sérii WIDEBOOK

Michal Částka

Michal Částka

17. 9. 2009 00:00 1

LG Electronics dnes oznamuje novou řadu přenosných počítačů.

Reklama

Nevím jak pro Vás, ale notebooky od společnosti LG nejsou u nás moc rozšířené, ba naopak bych řekl, že je v ČR neseženete. Tahle společnost dnes oznámila další přírustek do rodiny s názvem WIDEBOOK. Tyhle notebooky se budou prodávat v několika velikostech a to od 13,3" (model R380), 14" (modely R460, R480) a nakonec i 15,6" (R560, R580). Ty menší modely mají rozlišení displaye 1366x768 pixelů. Pro ten nejvetší 15,6" model platí rozlišení až 1600x900 pixelů.

LG odkrývá sérii WIDEBOOK
i Zdroj: PCTuning.cz

Všechny displaye jsou podsvíceny LED technologií a poháněny procesory řady Intel Core 2 Duo. Disponují 2 GB nebo 4 GB operační pamětí RAM a grafickými kartami značky Nvidia - o jaké konkretní typy se bude jednat se dozvíte určitě brzy.

LG odkrývá sérii WIDEBOOK
i Zdroj: PCTuning.cz

Samozřejmostí u těchto všech modelů je 1.3Mpixelová web kamera, eSATA, HDMI výstup, 3G modem a SRS TruSurround HD zvuk. První modely se začnou prodávat v Turecku, Dubaji a Saudské Arábii. Do Evropy a USA se dostanou v průběhu tohoto měsíce. Zajímalo by mě, proč má Turecko, Dubaj apod., přednost před Evropou nebo USA?

Zdroj: TCmagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama