dalsi-oc-soutez-od-gigabyte
Novinka Další OC soutěž od Gigabyte

Další OC soutěž od Gigabyte

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

16. 9. 2009 00:00 9

Velice známý výrobce základnadních desek a grafických karet si pro OverClockery připravil dašlí soutěž.  

Reklama

Soutěž bude mít název Beat Me If You Dare, což v překladu znamená: Poraž mě, jestli si troufáš, a bude se pořádat v době uvedení nové serie grafik "Super OverClock Series". Název je to přesný, protože soutěžící budou muset pokořit výsledky, které dosáhne dvorní tým Gigabytu. Vítěz každého kola dostane jako první cenu $1500, soutěžící na druhém místě dostane novou GTX295 a třetí místo bude odměněno grafickou kartou Gigabyte Ultra Durable GTX285. Soutěžící, kteří pokoří výsledky týmu Gigabyte, dostane dvojnásobnou cenu! Nakonec všichni vítězové obdrží profesionální herní myš Gigabyte GM-M8000.

No, určitě jsou to pěkné ceny, ale dosáhnout jich nebude jednoduché. Pojďme se podívat na zatím neúplná pravidla a začátek soutěže.

Další OC soutěž od Gigabyte
i Zdroj: PCTuning.cz

Soutěž bude probíhat ve třech kolech. Začátek soutěže bude 1.října (October) a končit bude 31.prosince (December). Jedno kolo tedy bude trvat zhruba měsíc. A v čem se bude hodnotit? Byly zvoleny 2 testovací benchmarky: skóre z programu 3DMark Vantage nastavený na PERFORMANCE a nejvyšší FPS z benchmarku hry Resident Evil 5. Soutěžící budou moci použít jakéhokoliv výrobce grafických karet, avšak budou omezeni výběrem grafik vymezených Gigabytem, které se objeví na stránkách Gigabyte, stejně jako s kompletním zněním pravidel a upřesněním jednotlivých kol.

Více informací naleznete brzy na stránkách Gigabytu


EDIT: Nakonec tedy nebudou účastníci mít tak volnou ruku jak jsem myslel. Do prvního kola, které se uskuteční v říjnu (october) budete potřebovat GTX260, - žádnou jinou kartu nesmíte použít, pouze ty, které jsou napsané v každém kole - s kterou budete soutěžit. Další kolo, probíhající v listopadu (november) se pojede pod jednou GTX275 a nakonec poslední kolo, které bude v zimě (prosince/december), bude ve znamení SLI složené ze dvou GTX275. Tyto informace poskytl

Vojtěch Lank

v našich komentářích, patří mu poděkování.

Pravidla soutěže (on-line):



# Soutěžící musí nahrát jednu fotku platformy, na které bude soutěžit.
# Každý soutěžící může poslat více než jedno skóre, ale pouze poslední skóre bude přijato.
# Odesílnání stejných výsledků z různých účtů je ZAKÁZÁNO!. Jakýkoliv soutěžící, který poruší toto pravidlo, bude diskvalifikován.


Resident Evil 5 game měřítko:

1. Požijte fixní (fixed) benchmark a s přednastavenými scénami a rozlišením 1280x1024.
2. Obrázek musí obsahovat: jasně ukazovat fps skóre, procesor v CPU-Z, grafická karta v GPU-Z (V případě SLI musí být identifikovány obě karty.V případě že GPU-Z nerozpozná karty, nebo uvede špatné údaje, použijte RivaTuner)
3. Konečný výsledek musí být nahrán ve formátu BMP.


3DMark Vantage:

1. Použití nastavení Performace ve 3DMark Vantage
2. Obrázek musí obsahovat: jasně ukazovat 3Dmark skóre, 3Dmark subtest skóre, nastavení 3Dmarku, procesor v CPU-Z, grafická karta v GPU-Z (V případě SLI musí být identifikovány obě karty.V případě že GPU-Z nerozpozná karty, nebo uvede špatné údaje, použijte RivaTuner)
3. Konečný výsledek musí být nahrán ve formátu BMP.
4. Nakonec musíte mít platné odkazy na ověření vašeho skóre. Link by měl začínat http://service.futuremark.com/compare?3dmv =. (Dotazy jak kontrolovat 3DMark skore, jak publikovat váš systém skóre nalezente na stránkách: http://www.futuremark.com/support/orb)

Konečně známe kompletní pravidla, tak snad už stačí jen popřát hodně štěstí těm, kteří to zkusí. Good luck.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama