hp-predstavuje-nove-notebooky
Novinka HP představuje nové notebooky

HP představuje nové notebooky

Martin Stančík

Martin Stančík

15. 9. 2009 00:00 1

Společnost Hewlett-Packard představila nové produkty pro podzimní sezónu včetně lehkých notebooků a nablýskaných netbooků.  

Reklama


Světová jednička ve výrobě počítačů nyní ovládá kolem dvaceti procent globálního trhu. S příchodem nových Windows 7 22. října mnoho analytiků předpokládá, že prodej počítačů začne opět stoupat. A navzdory recesi výrobci počítačů představují čím dál více dražších stylových počítačů, neboť si je stále spoustu lidí může dovolit. HP vstupuje do high-end sféry s ultra tenkými počítači se svou značkou Envy - tyto počítače budou vážit pod dva kilogramy a jejich tloušťka nepřesáhne 2.5 cm. Samotná společnost své počítače porovnává s MacBookem Air od Apple a počítači Adamo od Dellu. Cena Envy bude začínat na 1700 dolarech.

HP představuje nové notebooky
i Zdroj: PCTuning.cz

HP však nabídne také několik dostupnějších notebooků, jako například ProBook 5310m za 699 dolarů. Nový HP Pavilion dm3, který by měl vydržet v provozu až deset hodin se pak bude prodávat za 549 dolarů. A Hewlett-Packard vsází také na design - nizozemský umělec Tord Boontje pro společnost navrhl tři designy pro nové notebooky, které budou zaměřeny na teenagery a přijdou na 400 dolarů. Zákazníci se dočkají také nového netbooku Mini 311, který nabídne 11.6 palcový displej, grafickou kartu od Nvidie a procesor Atom od Intelu. Tento netbook půjde do prodeje za 400 dolarů.
 

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama