nova-noctua-pro-vsechny-patice
Novinka Nová Noctua pro všechny patice

Nová Noctua pro všechny patice

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

31. 8. 2009 00:00 8

V dnešní tiskové zprávě Noctua představila novou speciální edici chladiče NH-U12P.

Reklama

Noctua dnes ve Vídni představila novou verzi úspěšného chladiče NH-U12P. Jeho následník nese označení NH-U12P SE2 a podporuje snad všechny dnešní patice pro procesory. Je připraven i pro budoucí LGA1156, dále je možné použít i na LGA1366, LGA775 a AM3 (tedy i na AM2 a AM2+).

Nová Noctua pro všechny patice
i Zdroj: PCTuning.cz

"Uživatelům se líbilo zvláštní vydání NH-U12P pro LGA1366, ale mnoho se ptalo, zda by mohli dostat prémiové balení, které obsahuje 2 větráky,"vysvětluje Mag. Roland Mossig, generální ředitel společnosti Noctua. "Napadlo nás, že blížící se spuštění nové řady procesorů Intel (Lynnfield) bude skvělou příležitostí pro novou speciální edici, která nejen že bude podporovat novou patici, ale také nabízí kompatibilitu původní NH-U12P."

Nová Noctua pro všechny patice
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový model pokračuje v kvalitách původního NH-U12P a NH-U12P SE1366, tedy kvalitní a tiché chlazení. Stejně jako model SE1366 i SE2 přichází se dvěma renomovanými větráky Noctua NF-P12.

Nová Noctua pro všechny patice
i Zdroj: PCTuning.cz

Noctua obsahuje nejnovější systém montáže SecuFirm2T, který kombinuje vysokou spolehlivost, optimální přítlak a snadnou montáž. NH-U12P SE2 bude k dispozici v obchodech v polovině září. Doporučená maloobchodní cena je 56.90 Euro

Kompletní specifikace naleznete na stránkách Noctua

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama