dalsi-all-in-one-reseni-od-msi
Novinka Další All-in-one řešení od MSI

Další All-in-one řešení od MSI

Michal Částka

Michal Částka

27. 8. 2009 00:00 1

Společnost MSI představuje další All-in-one počítač pro kaceláře a domácnosti.

Reklama

Tyhle kompaktních počítače i s monitorem rostou jako houby po dešti. Dnes Vám ukážeme variaci, která je na slušné výkonové úrovni a přitom za přijatelnelné peníze, než jak tomu bylo včera u modelu Acer. Nový model od MSI s označením Wind Top AE2010 bude 20" s maximálním rozlišením displaye 1600x900 pixelů. Uvnitř se skrývá dvoujádrový procesor AMD Athlon X2 3250e, který tíká na 1,5 GHz. AE2010 disponuje 4GB operační paměti RAM, integrovanou grafickou kartou Radeon HD 3200 a 320GB pevným diskem. Grafický výkon nebude trhat asfalt, ale už je to úplně jiné kafé, než Intel GMA950.

Další All-in-one řešení od MSI
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve vnitřku je zabudovaná DVD vypalovačka, dva 3W malé reproduktorky, 1.3 megapixelová kamera a pro přenášení fotografií z foťáku nebo i z jiných zařízení, čtečka paměťových karet 4-in-1. Pochopitelně tu nebude chybět Gigabitový Ethernet nebo WiFi zařízení. Ze zadní strany se můžete podívat, že výstupů je tu opravdu hodně. V levo je i externí výstup pro Wi-Fi anténu.

Další All-in-one řešení od MSI
i Zdroj: PCTuning.cz

Celý komplet se bude prodávat s Windows Vista Home Premium a možná bude možné upgradovat na Windows 7. MSI uvádí, že se prodejní cena má v USA pohybovat kolem 650$ = 11700Kč. U nás to bude o něco dražší.

Zdroj: TCmagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama