inferno-katana-s-p55
Novinka Inferno Katana s P55

Inferno Katana s P55

Michal Částka

Michal Částka

25. 8. 2009 00:00 1

Známá společnost Foxconn uvedla další desku založenou na P55

Reklama

Další základní deska pro novou řadu procesorů rodiny Lynfield bude brzo v prodeji. Tentokrát se bude jednat o černo-červenou kombinaci pojmenovanou Inferno Katana. Základní deska bude vybavena 12 fázovým napájením procesoru. Pro napájení paměti budou připraveny hned dvě nezávislé fáze.

Inferno Katana s P55
i Zdroj: PCTuning.cz

Na desce najdete trojici PCI-E x16 slotů s podporou SLI nebo CrossFireX. Čtyři pamětové sloty pro DDR3-1800. Pro overclockery a nadšence tu jsou nachystané spouštecí tlačítka Power/Reset přímo na základní desce. Nebude chybět ani indikační LED display pro identifikování chyby při přetaktování tak, jako to bylo u nedávno uvedené základní desky od společnosti DFI. Samozřejmostí je šest SATA 3.0 Gbps portů, Gigabitový Ethernet, dva FireWire a 7.1 integrovaný zvuk. A nakonec tu netradičně najdete dva eSATA konektory pro připojení externích pevných disků.

Cena nové základní desky Inferno Katana s chipsetem P55 nejsou zatím známé. Foxconn připravuje ješte odlehčenou verzi této desky (pouze s 8 fázovým napájením), ale to jsou zatím jenom "drby".

Zdroj: TCmagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama