levnejsi-ps3-na-obzoru
Novinka Levnější PS3 na obzoru

Levnější PS3 na obzoru

Martin Stančík

Martin Stančík

18. 8. 2009 00:00

Podle nových reklam obchodního řetězce Kmart se Američané mohou těšit na levnější PlayStation 3.  

Reklama

Vypadá to, že na "drbech" okolo zlevnění herní konzole PlayStation 3 přece jen něco bylo. Již několikrát jsme vás informovali, že by ke konci tohoto měsíce měla být odhalena konzole PlayStaion 3 Slim a spolu s ní budou ohlášené slevy konzole. A nyní se konečně začínají objevovat potvrzené zprávy, že se zákazníci v Severní Americe dočkají slevy až sto dolarů na jedné konzoli. Přes víkend na internet utekly televizní reklamy spolu s fotkami plakátů podle kterých bude 80GB PS3 stát 300 dolarů a 160GB 400 dolarů, což znamená 100 dolarová sleva na oba dva modely. Podle reklamy bude sleva trvat "do vyprodání zásob".

Web Engadget pak dodává, že jiný obchodní řetězec, FYE má na svém webu reklamu "Zvěsti jsou skutečností - Nová nízká cena a nový vzrušující PlayStation 3". Ani na jedné z reklam není uvedeno datum, kdy by měly být konzole zlevněny.

Aktualizováno: Kmart na svém webu začal nabízel před-objednávky na Sony PS3 Slim, který vyjde na 300 dolarů. Datum jeho vydání bylo stanoveno na čtyřiadvacátého srpna.
 

Zdroj: DailyTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama