nove-repro-od-creative
Novinka Nové repro od Creative

Nové repro od Creative

Jan Šorfa

Jan Šorfa

5. 8. 2009 00:00

Společnost Creative Labs představila dvě nové reprosoustavy ze série Inspire. 

Reklama

Nové reproduktorové systémy mají označení Inspire T3130 a T6160 zatímco první jmenovaný je 2.1 kanálový systém a druhý 5.1 kanálový systém. Model Inspire T3130 je primárně určen pro poslech hudby ve formátu MP3 a tomu napovídá i jeho celkový výkon 25 W RMS. Z celkového výkonu dosahuje subwoofer výkonu 15 W a dva magneticky stíněné satelity 5 W (každý). Satelity využívají technologii Creative IFP (Image Focusing Plate) pro zajištění dobré kvality zvuku s větší přesností při zachování tónové přesnosti.

Nové repro od Creative
i Zdroj: PCTuning.cz
 

 

Model Inspire T6160 je pro změnu zaměřen na ty, kteří chtějí prostorový zvuk pro hry a filmy. Celkový výkon sestavy je 50 W RMS, z toho dosahuje subwoofer, který je vybavený rozšířenou bassreflexovou trubicí pro čisté basy, výkonu 20 W a pět magneticky stíněných satelitů dosahuje výkonu 6 W (každý). Satelity také využívají technologii IFP stejně jako model Inspire T3130, ale navíc jsou vybaveny technologií Creative Phase Cap, která díky speciálně tvarovanému kuželu umožňuje čistší vysokofrekvenční tóny.

 

Nové repro od Creative
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Oba modely jsou vybaveny drátovým dálkovým ovladačem. Reproduktorové systémy Inspire T3130 a T6160 by měly být k dispozici začátkem příštího měsíce za cenu 85 dolarů (cca 1600 Kč) respektive 136 dolarů (cca 2500 Kč).

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama