novy-full-hd-prehravac-umax
Novinka Nový Full HD přehrávač Umax

Nový Full HD přehrávač Umax

Václav Vlček

Václav Vlček

5. 8. 2009 00:00 8

TZ: Společnost Umax představila nový multimediální přehrávač podporující Full HD rozlišení pod označením eGreat EG-M35A.

Reklama

eGreat EG-M35A aneb Full HD v luxusním provedení

Rodina populárních multimediálních přehrávačů eGreat se rozrostla v těchto dnech o další model EG-M35A, tentokrát s důrazem na nápaditý a luxusní design a zajímavé přídavné prvky jako je VFD displej na čelním panelu nebo dotyková tlačítka na horní stěně přístroje. Tradičně je zachována skvělá kompatibilita video a audio formátů, internetová konektivita, české OSD menu i podpora českých titulků. Příznivci filmů ocení podporu funkce DTS downmix, díky které lze sledovat kvalitní filmy s DTS zvukem bez nutnosti externího zařízení.

Nový Full HD přehrávač Umax
i Zdroj: PCTuning.cz
Nový Full HD přehrávač Umax
i Zdroj: PCTuning.cz

Přístroj je navržen v hliníkovém šasi ve tvaru válce, díky čemuž je zaručen kvalitní odvod tepla a velmi tichý chod. Pevný disk je osazen v rámečku, který lze jednoduše z přehrávače vyjmout. Díky propracovanému firmwaru a procesoru Sigma Designs 8635 zvládne přehrávač skvěle většinu video a audio formátů včetně oblíbených MKV (H264), M2TS (BlueRay), AC3, PCM, DTS (včetně downmix), FLAC atd. Nechybí volba českého OSD menu ani skvělá podpora titulků včetně sady českých znaků CP-1250, UTF-8. Na zadní straně přístroje naleznete řadu výstupů včetně čtyř USB host portů pro připojení externích zařízení, USB port pro připojení k PC, koaxiální i optický digitální výstup, komponentní i kompozitní výstup. Síťový konektor přímo svádí k zabudování přehrávače do domácí počítačové sítě. S využitím celé řady síťových protokolů jako např. Samba, NFS, FTP lze jednoduše nahrávat multimediální obsah na vestavěný disk (až 1,5TB) z počítače, ale také přehrávat/ kopírovat obsah z dalších zařízení v lokální síti přes dálkové ovládání. Použitý HDMI 1.3a výstup dokáže propojit přístroj nejen s kvalitní LCD nebo plazma televizí (až 1080P) , ale také vychutnat si vysoce kvalitní zvuk ve formátu HD. Na přední straně přehrávače naleznete vestavěný stavový VFD displej. Na horní stěně překvapí sada dotykových tlačítek pro ovládání přístroje bez dálkového ovladače.

Nový Full HD přehrávač Umax
i Zdroj: PCTuning.cz
Nový Full HD přehrávač Umax
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena tohoto přehrávače eGreat EG-M35A je stanovena na 6.490 Kč s DPH. Verze s 1TB SATA diskem je o 2.500 dražší. Bohatá základní výbava obsahuje navíc HDMI kabel, USB kabel, dálkové ovládání, napájecí adaptér, AV kabel, síťový kabel, manuál i CD s utilitami.
 

Tisková zpráva společnosti Umax. Další informace na stránkách Umax

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama