zotac-boostuje-cuda-aplikace
Novinka Zotac "boostuje" CUDA aplikace

Zotac "boostuje" CUDA aplikace

Michal Kleman

Michal Kleman

22. 7. 2009 00:00 1

Dostat se k freewarovému nástroji pro rozhraní nVidia CUDA je téměř nemožné, při koupi grafické karty Zotac však dostanete několik nejznámějších "zdarma."

Reklama

Společnost Zotac bude ke svým grafickým kartám s API CUDA přibalovat DVD s několika programy, aby si uživatel mohl vyzkoušet akceleraci skrze grafické jádro karty. Výhody jsou nesporné, zvláště co se multimediálního obsahu týče. Během srpna začne Zotac distribuovat DVD "Zotac Boost" s několika vybranými programy, které využívají pravě rozhraní CUDA, a na stejný disk se dostane i aplikace zajišťující bezpečnost na internetu - BitDefender.

Zotac "boostuje" CUDA aplikace
i Zdroj: PCTuning.cz

V balíčku aplikací naleznete vReveal from MotionDSP, program zlepšující kvlitu videí v nízkém rozlišení. Dále pak Super LoiLoScope Venus from LoiLo Inc. a Badaboom Media Converter, kde první slouží jako velice jednoduchý editor videí a druhý umožňuje převod videa do mnoha různých formátů.

Všechny čtyři programy mohou být jistě velice užitečné a tři dokonce uleví vašemu procesoru od zátěže při používání jiných aplikací. Jak však píší na serveru Hexus, je zde jeden háček. Programy jsou sice "zadarmo", jedná se však o trial verze na 30 dní, v případě BitDefenderu na 90 dní. Na freewarové aplikace si budeme muset ještě chvíli počkat, na druhou stranu tato akce jistě nezvýší prodejní cenu grafických karet Zotac.

Podle Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama