belkin-potopil-whdmi
Novinka Belkin "potopil" wHDMI

Belkin "potopil" wHDMI

Michal Kleman

Michal Kleman

18. 7. 2009 00:00 2

Na CES 2008 Belkin "hrdě ohlásil vydání nového systému FlyWire." Svůj systém pro přehrávání HD obsahu a jeho bezdrátové streamování pak představovala tato společnost na každé možné show, proč taková změna?

Reklama

CES v roce 2008 totiž proběhl ve zdání nekonečného neomezeného ekonomického růstu, nástup globální recese však donutí změnit myšlení a ekonomiku firem a v době, kdy mnozí přicházejí o práce není asi nejlepší vyrábět "DVD přehrávač za 30 000Kč." FlyWire měl přenášet FullHD video s rozlišením 1080p mezi několik zařízení zároveň (počítače, HDTV, projektory) a přesto zachovat HDCP ochranu.

Belkin "potopil" wHDMI
i Zdroj: PCTuning.cz

Pčeklad oficiálního prohlášení společnosti Belkin: "Minulý rok Belkin představil FlyWire, bezdrátový HD vysílač, který přináší HD audio a video na jakoukoliv televizi u vás doma. Uvědomili jsme si však, že konečná cena $1499 by byla mimo dosah, především kvůli součastnému stavu světové ekonomiky a kvůli tomu jsme zastavili produkci FlyWire. Mrzí nás, že několik málo zájemců zklameme, ale naším cílem je uvádět dostupné produkty."

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama