netradicni-nzxt-m59
Novinka Netradiční NZXT M59

Netradiční NZXT M59

Michal Částka

Michal Částka

7. 7. 2009 00:00 4

NZXT představuje novou PC skříň, nesoucí název M59.

Reklama

M59 je nový klasický middle tower se slušným vnitřním uspořádáním. Obsahuje čtyři 5.25" pozice pro DVD mechaniky nebo pevné disky v box chladičích. Po otevření můžete najít, až šest standardních 3.5" míst pro klasické pevné disky a dokonce dvě 2.5" místa pro SSD. Fajnový je i přední panel s výstupním konektorem na e-SATA a dvěma USB, Audio.

Netradiční NZXT M59
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud se zaměříme na chlazení celé skříně, tak o to se stará trojice 120mm ventilátorů. Jeden je umístěný ze zadní strany skříně, druhý je v bočnici a standardní přední, který ochlazuje pevné disky. Z obrázků je vidět, že se zdroj instaluje na dno skřině, otočený směrem dolů. Na strop skříně lze umístit např. radiátor pro vodní chlazení nebo další 140mm ventilátor.

Netradiční NZXT M59
i Zdroj: PCTuning.cz

Netradiční NZXT M59
i Zdroj: PCTuning.cz

Celá konstrukce je dobře promyšlená a takové detaily, jako je vyříznutý plech pro snadnou instalaci backplate panelu, aniž bychom museli vyndávat základní desku považuji za velké plus. M59 se bude prodávat s jedním modrým neonem a to za cenu kolem 60 Euro = cca 1500Kč. To bude velice příznivá cena pro spoustu z nás.

Zdroj: PCgamesHardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama