mini-itx-s-chipsetem-ion
Novinka Mini-ITX s chipsetem ION

Mini-ITX s chipsetem ION

Michal Částka

Michal Částka

30. 6. 2009 00:00 4

Společnost Inno3D představila základní mini-ITX desku s chipsetem ION.

Reklama

Na Computexu byla k vidění tahle malá a nenápadná základní deska s chipsetem ION a procesorem Atom. Společnost Inno3D dnes odhalila její parametry a ukázala bližší pohled na tuhle nenápadnou krásku. Deska nazývaná iChiLL se bude prodávat ve dvou verzích. Ta první bude obsahovat jednojádrový procesor Atom, bežící na 1.6GHz (Atom270). Druhá verze bude konečně osazena dvoujádrovým 1.6GHz Atomem330.

Mini-ITX s chipsetem ION
i Zdroj: PCTuning.cz

Mini-ITX deska bude opravdu slušně vybavená. Budete ji moci osadit dvěma moduly DDR2 - 667/800MHz podporující až 8GB. Na desce bude integrované grafické jádro Geforce 9400 s podporou DirectX 10. Jádro má 16 stream procesorů a je taktované na 450MHz. Na desce najdete tři S-ATA2 porty pro připojení pevných disků, Gigabytovou síťovku a 5.1 integrovaný zvukový chip.

Mini-ITX s chipsetem ION
i Zdroj: PCTuning.cz

Inno3D iChiLL bude dodávaný s low-profile chladičem a 90W externím napájením v podobě adaptéru, který je podobný, jako u notebooků. Z obrázků si můžete všimnout, že nebudou chybět výstupy pro DVI, HDMI a i WiFi připojení. Cena zatím není známa.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama