externi-tv-tuner-winfast
Novinka Externí TV tuner WinFast

Externí TV tuner WinFast

Václav Vlček

Václav Vlček

13. 5. 2009 23:00 2

TZ: Společnost WinFast uvádí na trh nový duální TV tuner umožňující i nahrávání videa z externích zdrojů.

Reklama

Taipei, Taiwan: Přichází doba digitální televize a firma Leadtek Research Inc., světový lídr v oblasti multimediálních technologií, s hrdostí oznamuje uvedení svého nejnovějšího produktu – hybridního TV boxu s označením WinFast PalmTop DTV200 H. Vyznačuje se kompaktními rozměry, rozhraním USB 2.0 a samozřejmě podporuje stejně analogové, jako i digitální vysílání pro TV a rádio. K přístroji je dodávané bohaté příslušenství pozůstávající ze špičkové antény na příjem DVB-T a FM signálu, multifunkční AV kabeláže a univerzálního dálkového ovládání. WinFast PalmTop DTV200 H však nenabízí jen kvalitní příjem televizního vysílání, ale umožní vám přenos videa do počítače a notebooku z různých externích zdrojů jako jsou videorekordéry, kamery a herní konzole, což z něho dělá komplexní řešení určené pro multimediální nadšence.

Externí TV tuner WinFast
i Zdroj: PCTuning.cz

WinFast PalmTop DTV200 H zvládá příjem signálu HD DVB-T, lokálního analogového, včetně standardů NTSC, SECAM a PAL. Díky přítomnosti špičkové technologie na zpracování překládaného obrazu se můžete těšit na skutečně kvalitní vizuální zážitek. WinFast PalmTop DTV200 H podporuje HDTV vysílání a zvuk ve formátu Dolby Digital AC3, čím zabezpečí ten nejrealističtější filmový zážitek při sledovaní filmů na vašem notebooku. Kromě toho můžete součastně sledovat a nahrávat televizní vysílání v DVD kvalitě, čímž šetříte nejen čas, ale i místo na vašem pevném disku.

Díky exkluzívní technologii WinFast PVR2, jsou všechny funkce jako TimeShifting, časové nahrávaní, časové zapnutí / vypnutí, EPG (Electronic Program Guide) a TwinView přístupné z jednoduchého a uživatelsky velice příjemného menu. Funkce nahrávání v sobě kombinuje systém EPG s klasickým časovým nahráváním. Jednoduchým aktivováním funkce EPG získáte podrobné informace o televizním vysálání na daný den či týden a dle potřeby si můžete nastavit nahrávání vašich oblíbených programů. Dodávané dálkové ovládání plně podporuje aplikaci Windows® Media Center. Usaďte se pohodlně ve vašem křesle a vychutnejte si funkce PVR2 a MCE.

Externí TV tuner WinFast
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě množství funkcí nejdete při našem produktu WinFast PalmTop DTV200 H i balík aplikací WinFast Mobile Video Express (WinFast MoViE), který v sobě kombinuje aplikaci na tvorbu 3D alb, konvertor videa pro formáty zařízení série iPod / PSP a aplikaci Orb, určenou pro streamování videa. Aplikace 3D album creator vám umožní tvorbu osobních 3D alb, které si můžete zobrazit i na přístrojích typu iPod a PSP.  Zaznamenané vysílání si můžete díky dodávané aplikaci bez problémů zobrazit i na svém přehrávači iPod, či herní konzole PSP.

Jedná se o tiskovou zprávu společnosti Leadtek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama