windows-7-23-rijna
Novinka Windows 7 - 23. října?

Windows 7 - 23. října?

Michal Mitrega

Michal Mitrega

2. 5. 2009 00:00 5

Microsoft zatím nechce komentovat datum vydání nového operačního systému. To ale nebrání jeho partnerům, aby tajemství sami vyzradili. Podle jednoho z představitelů ACERu Bobby Watkinse by měl OS Windows 7 vyjít už 23. října. Jedná se přitom o komentář k produktu Z5600 All-in-one PC, který bude už od svého vydání vybavený novým operačním systémem. Minimální požadavky na Windows 7 jsou následující: 1GHz procesor, 1GB paměti (2GB pro 64-bitovou verzi), 20GB místa na disku a DirectX 9.0 grafická karta.

Reklama
Windows 7 - 23. října?
i Zdroj: PCTuning.cz


ACER Z5600 All-in-one PC

Už 5. května bude k dispozici volně stažitelná verze Windows 7 RC (Release Candidate). Mezi nové funkce patří například: Remote Media Streaming (vzdálený přístup k datům na jiném Windows 7 počítači přes internet), Windows XP Mode (použití produktu Virtual PC k simulaci systému Windows XP u nekompatibilních programů) a Upgrade Advisor (průvodce a 'rádce' pro upgrade z Windows XP nebo Vista).

Windows 7 - 23. října?
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi další vylepšení patří vylepšené ovládání a vyhledávání v taskbaru, prohlížeč IE8 a technologie Touch pro nativní podporu dotykových displejů, kterou bude využívat například i už zmíněný ACER Z5600. Zatím lze bez problémů vybírat a přetahovat soubory a rolovat horizontálním i vertikálním směrem v internetových prohlížečích. Další funkce budou samozřejmě časem přibývat.

Zdroje: Hardware Info, VR-Zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama