apple-a-oled-u-notebooku
Apple Novinka Apple a OLED u notebooků?

Apple a OLED u notebooků?

Michal Mitrega

Michal Mitrega

23. 4. 2009 00:00 9

Před rokem podepsala společnost LG kontrakt s Apple o dodávce nespecifikovaného množství (a typu) displejů za 500 milionů dolarů. Jedna se přitom o kontrakt s platností až do roku 2013.

Reklama

Nejmenovaný zaměstnanec LG pak prohlásil, že se jedná o 15-palcové OLED panely pro notebooky řady MacBook. První kousky by se přitom měly objevit už v červnu se slavnostním představením na Worldwide Developers Conference.

Apple a OLED u notebooků?
i Zdroj: PCTuning.cz


Kandidát na OLED remake?

Apple by tak jistě získal další světové prvenství a skvělý marketingový nástroj. V čem je tedy problém? Za prvé je to životnost OLED displejů, která nebývá právě nejlepší. Těžko ji ale můžeme odhadovat u nových kousků s potenciálně vychytanější výrobou. Za druhé je to právě cena, která by nové MacBooky jistě dostala za hranici 2700 dolarů.

Zdroj navíc dodal, že po představení nových notebooků začne LG prodávat 15" monitory pod vlastní značkou. To ostatně už dříve potvrdil jeden z šéfů Amitabh Tiwari. Další informací je vydání 32" OLED televize za cca 2200 euro v červnu roku 2010. Pravdivost těchto tvrzení ale samozřejmě prověří až čas.

Zdroje: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama