notebook-pro-podnikatele
Novinka Notebook pro podnikatele

Notebook pro podnikatele

Jan Šorfa

Jan Šorfa

22. 4. 2009 00:00 8

Asus představil nový "business" notebook P30A vybavený nedávno představenou technologií Intel Anti-Theft technology (zabezpečení proti krádeži), která má zabránit zneužití důležitých informaci uložených v notebooku.

Reklama

Nový model P30A je určen především pro uživatele, kteří mají ve svém notebooku důležitá data a rádi by je nějakým způsobem v případě krádeže uchránili. Notebook je také velmi dobře přenosný díky svým rozměrům 323 x 232 x 261 mm a hmotnosti 1.5 kg (s 4-článkovou baterií). Do těchto rozměrů se vměstnal 13.3" displej s LED podsvícením a nativním rozlišením 1366 x 768. Šasi notebooku je vyztuženo slitinou hořčíku, která nabízí kvalitnější ochranu proti nárazům.

Notebook pro podnikatele
i Zdroj: PCTuning.cz

Nyní se dostáváme k hardwarovým specifikacím. Asus P30A bude vybaven dvoujádrovým procesorem Core 2 Duo SU9400 s frekvencí 1.4 GHz, až 4 GB RAM, až 320 GB pevným diskem SATA, DVD mechanikou, 1.3 Mpix webkamerou, WiFi, WiMAX, gigabitovou síťovou kartou, Bluetooth ve verzi 2.1, snímačem otisku prstu a dokonce i podporou 3G/3.5G.

Notebook bude k dispozici s předinstalovaným operačním systémem Windows Vista ve verzích Home Premium, Business nebo Ultimate. Do prodeje by se měl dostat v co nejbližší době. Cena zatím nebyla zveřejněna.

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama