levny-zaklad-od-dfi
Novinka Levný základ od DFI

Levný základ od DFI

Michal Kleman

Michal Kleman

14. 4. 2009 00:00 3

Společnost DFI je proslavená kvalitními produkty pro hráče, řpedevším pak sérií LanParty. Na trh se však také dostane novinka spadající do nižších kategorií, založená na čipsetu P45.

Reklama

Novinka bude zapadat do série Blood Iron, tedy do kategorie produktů s vysokou kvalitou, dobrou schopností přetaktování, ale nižší výbavou oproti právě zmíněné řadě LanParty.DFI Blood Iron P45-T2RS Elitemá být následovníkem verze P45-T2RS, které je postavená na stejném čipsetu. Rozdíl je však v novém síťovém čipu a "Elitní" deska má novou revizi tištěného spoje.

Levný základ od DFI
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový model se bude odlišovat množstvím portů pro přídavné karty. Například PCIe 2.0 x16 sloty pro grafické karty bychom na starší desce našli dva, zde je pouze jeden. Zvýšil se však počet PCIe x1 slotů, a to ze dvou na tři, obě desky mají dva PCI porty. Podle zdroje má být i tato deska "mistrem" v přetaktování, FSB s taktem 600MHz nemá být problémem.

Deska podporuje všechny procesory do patice LGA 775, oficiálně však pouze ty s taktem FSB 800-1333MHz (Quad Pumped FSB). Do slotů pro operační paměť můžeme osadit čtyři DDR2 moduly o taktu až 1066MHz. Pevné disky připojíme jedním IDE, popřípadně šesti SATA 3.0Gbps porty. O flash disky a další USB zařízení se postará až 12USB 2.0 portů, zvuk je pak zařízen osmikanálovým audio kodekem.

Podle VR-Zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama