zajimave-ddr3-pametove-kity
Novinka Zajímavé DDR3 paměťové kity

Zajímavé DDR3 paměťové kity

Jan Šorfa

Jan Šorfa

10. 4. 2009 00:00 5

Patriot uvádí Viper sérii tříkanálových DDR3 paměťových kitů, které nejsou pouze obyčejné kity, ale navíc přibyly dva paměťové moduly, což dává dohromady šest paměťových modulů pro větší efektivnost.

Reklama

Nové paměťové kity obsahují šest paměťových modulů o celkové kapacitě až 12 GB RAM a jsou určeny výhradně pro provoz na platformě Core i7. Jsou vybaveny vlastním chlazením nazvaným Viper Heat Shield s integrovanou technologií ACC (Aluminum Copper Composite) pro efektivnější chlazení. Nejprve budou dostupné pouze dva modely (což se jistě brzy změní) taktované na frekvenci 1333 MHz, první model PVT312G1333LLHK poskytne časování 7-7-7-20 a druhý model PVT312G1333ELHK o něco horší časování 9-9-9-24.

Zajímavé DDR3 paměťové kity
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle slov Bena Chea (aplikační inženýr Patriot memory) přináší paměťové kity, které dokáží využít všech šest paměťových slotů na platformě Core i7 pro tříkanálový provoz, efektivitu a propustnost pracovního serveru na běžné domácí počítače za zlomek ceny. Také dodává, že mnoho uživatelů jistě ocení zvýšenou propustnost pamětí při využívaní více aplikací najednou.

Očekává se, že nové tříkanálové DDR3 paměťové kity série Viper se brzy dostanou do prodeje, ale ceny paměťových kitů zatím nebyly stanoveny.

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama