x58-v-podani-evga
Novinka X58 v podání EVGA

X58 v podání EVGA

Jan Šorfa

Jan Šorfa

12. 3. 2009 00:00 3

EVGA vydává před dvěma měsíci oznámenou základní desku X58 SLI Classified. Můžeme se jen těšit, jakými taktovacími schopnostmi je deska vybavena.

Reklama
X58 v podání EVGA
i Zdroj: PCTuning.cz

EVGA X58 SLI Classified je předurčena pro vášnivé "overlockery", kteří chtějí vymáčknout ze svého počítače opravdové maximum. Tomu odpovídá i vybavení desky dvěma 8-pin 12V konektory pro napájení CPU, které dokáže dodat procesoru více "šťávy" a zajistí tak stabilní a vyšší OC výsledky. Mezi další vybavení desky patří kvalitní 10-fázové digitální PWM napájení, pevné kondenzátory, trojnásobek obsahu zlata v CPU patici, funkci EZ pro pokročilé nastavení voltáže, tlačítka Power a Reset na desce a samozřejmě velmi účinný a tichý chladící systém.

X58 v podání EVGA
i Zdroj: PCTuning.cz

Pod systémem chlazení se nachází standardně čipset X58 spolu s ICH10R a také NF200 SLI. Deska podporuje nejnovější Core i7 procesory, tříkanálové DDR3 1600+ paměti, CrossFireX nebo SLI zapojení grafických karet až ve čtyřech PCI-Express x16 slotech a dále je vybavena jedním eSATA a devíti SATA 3.0 Gb/s konektory, 7.1 kanálovou integrovanou zvukovou kartou a dvěma LAN konektory.

X58 v podání EVGA
i Zdroj: PCTuning.cz

X58 v podání EVGA
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena EVGA X58 SLI Classified zatím není přesně stanovená, ale hovoří se o ceně 450 dolarů (cca 9900 Kč), což je hodně vysoko stanovená cena. Deska zatím ještě není dostupná.

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama