eset-smart-security-v-nove-verzi
Novinka Eset Smart Security v nové verzi

Eset Smart Security v nové verzi

Ace.

Ace.

3. 3. 2009 00:00 36

Dnes byly na tiskové konferenci představeny nové verze aplikací Eset Smart Security 4 a Nod32 Antivirus 4. Přináší mimo jiné lepší detekci nových hrozeb a ještě rychlejší rozhraní.

Reklama

„Aplikace ESET Smart Security 4 je výsledkem trvalého úsilí společnosti ESET nalézt dokonalé řešení bezpečnosti počítačů. V zásadě jsme vytvořili umělou inteligenci, která velmi účinně a rychle odhaluje škodlivé kódy,“ říká Miroslav Trnka, generální ředitel společnosti ESET. Mezi klíčové novinky ve čtvrté verzi patří například ochrana před neznámými hrozbami pomocí technologie ThreatSense, zlepšení a zjednodušení uživatelského rozhraní, a optimalizace v oblasti rychlosti a systémové náročnosti programů.

Eset Smart security se skládá ze 4 hlavních modulů - antiviru, antispyware, osobního firewallu a antispamového řešení.

Eset Smart Security v nové verzi
i Zdroj: PCTuning.cz


Co se týká antiviru, byla zlepšeno mimo jiné skenování archivů, detekce virů, přenášejících se pomocí souboru

autorun.inf

    na flash discích, a detekce rootkitů (programy skrývající svoji přítomnost v systému). Vylepšená technologie SelfDefense zabraňuje vypnutí antiviru malwarem nebo neautorizovaným uživatelem.

Dále je možné vytvořit záchranné CD, které může být použito pro vyčištění a obnovení systému napadeného malwarem, aniž by přitom došlo k přepsání celého systému. Jiná vylepšení zahrnují například provoz notebooku na baterie, kdy antivir automaticky odloží naplánovanou kontrolu, dokud se uživatel nedostane k zásuvce, nebo samoučící mód firewallu. Na závěr se můžete pokochat televizní reklamou alá kříženec "Já, robot" a Matrixu.


Pokud vás zajímá kompletní seznam novinek, zde je

tisková zpráva

, a máte-li zájem -

download zkušebních verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama