msi-uvadi-herni-notebook-s-hd-4850
Novinka MSI uvádí herní notebook s HD 4850

MSI uvádí herní notebook s HD 4850

Ace.

Ace.

3. 3. 2009 00:00 4

Pokud od svého notebooku požadujete výkon bez kompromisů, tento by vás mohl zajímat.

Reklama

MSI tvrdí, že jde o vůbec první model s mobility Radeonem HD 4850 na palubě. Hry nebo video si můžete vychutnat na Full HD anti-glare displeji (17 palců), datové úložiště je 320GB pevný disk, pro filmy poslouží Bluray mechanika a nechybí ani čtečka paměťových karet. Dále notebook disponuje 4GB ram, množstvím různých portů, devítičlánkovou baterií, 802.11 b/g/n WiFi a Bluetooth 2.0, plus 2mpx webkamerou. Milovníky kvalitního zvuku (v rámci možností) potěší 4 reproduktory + subwoofer. Jako bonus budete mít k dispozici tlačítko Turbo drive engine, jehož stisknutím celý notebook přetaktujete. (pravděpodobně CPU + GPU)

MSI uvádí herní notebook s HD 4850
i Zdroj: PCTuning.cz

Designově patří k těm konzervativnějším herním notebookům, ale alespoň výrobce použil šasi z broušeného hliníku, a ne obyčejný plast. Navzdory devítičlánkové baterii a hliníkovému plášti ovšem váží stále snesitelných 3.3kg.

Doufejme, že na trhu herních notebooků se nám blýská na lepší časy. V současné době je nabídka poměrně mizerná, a pokud chcete něco použitelnějšího, zaplatíte si 60-100 tisíc korun. Změnit by to měly nové mobility Radeony HD 4670 a 4850...

Podle EndGadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama