gigabyte-sampionat-v-oc-se-blizi
Novinka Gigabyte šampionát v OC se blíží

Gigabyte šampionát v OC se blíží

Z. Obermaier

Z. Obermaier

2. 3. 2009 00:00 12

Světové mistrovství v přetaktování, které se bude konat v Praze, se kvapem blíží a my vám přinášíme další žhavé informace o této akci. Známe sestavu a i místo konání ..

Reklama
Gigabyte šampionát v OC se blíží
i Zdroj: PCTuning.cz

Přinášíme vám další novinky o světovém šampionátu v extrémním přetaktování Gigabyte Open Overclocking Championship 2009 o nejlepšího "taktovače" planety, který se uskuteční v Praze. Došlo totiž k posunu o den, a šampionát se uskuteční ve čtvrtek a pátek 16 - 17. dubna 2009. Původně měla být akce o víkend, mnohým se to ale nehodilo (Sampsa jede na dovolenou na Mauritius). Konání již je také téměř jisté - Hotel Corinthia Towers Praha.

Sestava zůstává téměř beze změn, jen grafika bude jiná. Snad finální konfigurace bude pro všechny samozřejmě stejná: Intel Core i7 965 Extreme, deska Gigabyte X58-Extreme a dvojice grafických karet GeForce GTX 285. Bude se soutěžit v několika disciplínách, tradičních 3D benchmarcích a podobně. Přesné rozvržení testů ještě není známo, pracují na něm ale zástupci Gigabyte a známý overclocker Hicookie.

Na akci by mělo dorazit 20 týmů z celého světa, včetně největších OC hvězd jako je Sampsa (Finsko), Hipro5 (Řecko), T_M (Austrálie), ZolKorN (Thajsko) ... a mnoho dalších. Dnes ráno projevili o živý přenos z akce zástupci známé show - Overclocking TV v čele s Trouffmanem, a Gigabytu se zdá tato skutečnost jako výborný nápad. Pokud vše dobře dopadne, budet moci celou akci sledovat on-line na internetu ...

Redakce PCTuning vám před časem slíbila akcičku s přetaktováním Phenomů II X4, a dočkíte se ji mnohem dříve, než na akci Gigabyte. Již tento týden budeme mrazit dusíkem pětici procesorů Phenom II X4 940, a dokud nepokoříme stávající rekordy s dvojicí Radeonů HD 4870 X2, tak domů nepůjdeme ...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama