x-fi-integrovane-na-zakladni-desce
Novinka X-Fi integrované na základní desce?

X-Fi integrované na základní desce?

Jan Šorfa

Jan Šorfa

25. 2. 2009 00:00 4

Gigabyte společně s Creative vydávají ovladače, které umožní uživatelům vybraných čipsetů Intel si vychutnat některé funkce zvukových karet X-Fi na integrované zvukové kartě.

Reklama

Nově vydané ovladače umožňují na většině základních desek s čipsety Intel X58, P45 a P43, které obsahují integrovaný zvukový kodek Realtek ALC888 nebo ALC889A, zprovoznit některé z funkcí zvukových karet Creative X-Fi. Jedná se o funkce X-Fi CMSS-3D, X-Fi Crystalizer a EAX Advanced 4.0 HD. Ovšem nikdo nedělá nic zadarmo a jsou tu jistá omezení: ovladač podporuje pouze operační systém Windows Vista 32bit a je zdarma pouze na dobu 30-ti dní. Pokud budete chtít využívat funkce X-Fi nadále, stačí si je u Creative za menší poplatek aktivovat na další dobu.

X-Fi integrované na základní desce?
i Zdroj: PCTuning.cz

Na přiloženém obrázku můžete vidět kompletní seznam podporovaných desek s čipsety Intel X58, P45 a P43 od Gigabyte. Jsem zvědavý, jestli i ostatní výrobci základních desek podniknou podobné kroky a umožní majitelům svých základních desek využívat pokročilé funkce zvukových karet X-Fi.

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama