sexy-htpc-skrin
Novinka Sexy HTPC skříň

Sexy HTPC skříň

Michal Mitrega

Michal Mitrega

20. 2. 2009 00:00 19

Lian Li se až do této doby držel spíše osvědčeného uspořádní PC skříní u své HTPC nabídky. PC-V351 je oproti tomu mnohem stylovější s nezvyklým vnitřním uspořádáním.

Reklama
Sexy HTPC skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

PC-V351 je hliníková HTPC skříň o rozměrech 279 x 262 x 373 mm a váze 3,6kg, která se na trh dostane hned ve třech barvách: černé, stříbrné a červené. Skříň má na levé straně nahoře místo na dvě 5,25" mechaniky. V Lian Li si zřejmě řekli, že by bylo neestetické dávat mechaniky dopředu.

Sexy HTPC skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Do PC-V351 můžete nainstalovat Micro-ATX základní desku a až dva pevné disky s antivibračním uchycením. I/O porty jsou tu pro připojení audio, firewire a USB zařízení.

Sexy HTPC skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Chlazení základní desky a přídavných karet zajišťují dva 120mm ventilátory na 1000 otáčkách za minutu v přední části skříně. 80mm ventilátor je srdcem vzdušného tunelu na chlazení pevných disků. Zdroj je umístěný vzadu nahoře a nasává vzduch jak zevnitř, tak i perforací zvnějšku skříně. Jak je vidět, chlazení je zcela dostačující i pro výkonné sestavy. Finální cena PC-V351 se vyšplhala na 120 dolarům s daní.

Zdroj: TC Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama