velmistri-pretaktovani-se-sejdou-v-cr
Novinka Velmistři přetaktování se sejdou v ČR!

Velmistři přetaktování se sejdou v ČR!

Z. Obermaier

Z. Obermaier

13. 2. 2009 00:00 11

Duben bude důležitým milníkem pro příznivce extrémního přetaktování v Čechách. Zamíří k nám největší hvězdy přetaktování a budou v Praze zápolit o nejlepšího taktovače planety!

Reklama
Velmistři přetaktování se sejdou v ČR!
i Zdroj: PCTuning.cz

To v co jsme zatím pouze doufali, se stává skutečností - finále souboje Gigabyte Open Overclocking Championship 2009 o nejlepšího "taktovače" planety se uskuteční v Praze. Když jsme v lednu zápolili o účast na této akci na Slovensku, nebylo místo konání finále ještě jisté. Nyní je dáno už i datum. Opravdové "peklo s tekutým dusíkem" se rozpoutá v dosud nejmenovaném Pražském luxusním hotelu dne 17 - 18. dubna 2009.

Sestava bude pro všechny samozřejmě stejná: Intel Core i7 965 Extreme, deska Gigabyte X58-Extreme a dvojice grafických karet GeForce GTX 260. Bude se soutěžit v několika disciplínách, tradičních 3D benchmarcích a podobně. Přesné rozvržení testů ještě není známo.

Na akci by mělo dorazit 20 týmů z celého světa, včetně největších OC hvězd jako je Sampsa (Finsko), Hipro5 (Řecko), T_M (Austrálie), ZolKorN (Thajsko) ... a mnoho dalších. nejsem si jist zdali alespoň nějaká část bude veřejná, což by byla pro Vás čtenáře příležitost vidět tyto hvězdy "face to face", uvidíme ..

Redakce PCTuning vám při této příležitosti ještě představí přetaktování Phenomu II X4 pod kapalným dusíkem, takže je na co se těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama