archos-vyda-zarizeni-na-androidu
Novinka Archos vydá zařízení na Androidu

Archos vydá zařízení na Androidu

Ace.

Ace.

10. 2. 2009 00:00 5

Archos ohlásil, že vydá malý "počítač" používající OS Googlu.

Reklama

Společnost tomuto zařízení říká IMT (internetový multimediální tablet). Narozdíl od předchozích výrobků Archosu, bude tento stroj používat nový procesor Texas Instruments OMAP 3440 (RISC) a podporovat hlasové hovory.

Archos vydá zařízení na Androidu
i Zdroj: PCTuning.cz
Starší výrobek Archosu, design nového zatím nebyl uveřejněn.

Zobrazovací schopnosti stojí na 5'' dotykovém displeji s blíže neurčeným "vysokým rozlišením", integrovaná grafika dovolí přehrávat 720p video, takže je možné, že displej bude mít stejné rozlišení (i když na to bych opravdu nespoléhal). Také slibuje podporu Adobe Flashe a flash videa přes celou obrazovku.

Z možností konektivity můžeme zmínit 7.2Mbit HSDPA/HSUPA připojení, podporu Wifi či Bluetooth společnost nezmínila.

Dále bude prý stroj schopný přehrát všechny formáty videa v HD, baterie při přehrávání videa vydrží až 7 hodin(což je velmi slušná hodnota na tak velký displej), a při tloušťce pouhých 10mm bude obsahovat 500GB pevný disk.

Přístroj by se mohl stát velmi schopným nástupníkem vašeho současného PDA/telefonu, ovšem to samozřejmě závisí na ceně kterou Archos nasadí a dostupnosti SW pro relativně nový OS. Mně osobně se zařízení velmi zamlouvá, ale ještě si počkám na uvedení konkurence na platformě nVidia Tegra.

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama