msi-windbox-maly-ale-sikovny
Novinka MSI WindBOX: Malý ale šikovný

MSI WindBOX: Malý ale šikovný

Michal Kleman

Michal Kleman

30. 1. 2009 00:00 5

Představy o CloudComputingu se s čím dál úspornějšími, menšími a levnějšími počítači naplňují. Dalším takovým je WindBOX od společnosti MSI.

Reklama

Společnost Micro-Star International uvedla počítač WindBOX, ten je založen na procesoru Intel Atom N270 s taktem 1,6GHz a mobilní čipové sadě Intel 945GSE s integrovanou grafickou kartou GMA 950. Na desce také najdeme jižní můstek ICH7M. Operační paměť integrovaná na desce má kapacitu 1GB a pomocí DDR2 slotu lze přidat další 1GB. Takovýto počítač společnost MSI vtěsnala do rozměrů 80 x 255 x 19 mm a jeho hmotnost je 1.08 Kg.

MSI WindBOX: Malý ale šikovný
i Zdroj: PCTuning.cz

Výstup z integrované grafiky je obstarán klasickým VGA portem, připojení k síti zajistí Realtek 10/100 LAN nebo WiFi 802.11 b/g, další zařízení budete moct připojit ke třem USB portům a pro paměťové karty je počítač vybaven 3 v 1 čtečkou. Samozřejmostí bude i audio výstup z integrované zvukové karty. Počítač jde připojit k monitoru a dá se tak vytvořit velice prostorově úsporná pracovní stanice. Spotřeba celého řešení by neměla přesáhnout 40W při vytížení.

Podle VR-Zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama