acer-oznamuje-ferrari-1200
Novinka Acer oznamuje Ferrari 1200

Acer oznamuje Ferrari 1200

Michal Kleman

Michal Kleman

30. 1. 2009 00:00 10

Společnost Acer vytvořila nový notebooky řady Ferrari, tento bude mít úhlopříčku 12,1 palce a bude poháněn dvoujádrovým procesorem od firmy Advanced Micro Devices.

Reklama

Acer Ferrari 1200 je laptop s úhlopříčkou obrazovky 12,1," jak můžete vidět na obrázku, na víku je logo aut Ferrari. Víko notebooku je pokryto karbonovými vlákny.  Ventilační vývody notebooku pak mají připomínat tvar výfukových trubek aut Formule 1. Celkově by nám měl asi pumpovat adrenalin v uších a vyjevovat se zážitky z rychlé jízdy už při pohledu na tohoto drobka.

Acer oznamuje Ferrari 1200
i Zdroj: PCTuning.cz

"Pod kapotou" najdeme procesor AMD Turion X2 Ultra běžící na základní desce s čipovou sadou AMD M780G, grafická karta je tedy Radeon HD3200. Volitelné jsou až 4GB operační paměti, kapacitu disku také můžete měnit. Ke každému notebooku by měla být DVD mechanika. Laptop samozřejmě podporuje WiFi a Bluetooth. V rámu víka najdete webkameru. Počítač je dodáván s operačním systémem Windows Vista, zde si můžete opět zvolit, a to mezi verzemi Home Premium, Buisiness a Ultimate.

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama