bfg-phobos-pouze-to-nejlepsi
Novinka BFG Phobos: Pouze to nejlepší

BFG Phobos: Pouze to nejlepší

Michal Kleman

Michal Kleman

6. 1. 2009 00:00 4

Společnost BFG uvádí na trh řadu počítačových sestav pro hráče. Pokud jste zrovna fanda do ekologie, nebo si platíte účty za elektřinu, tuto sestavu chtít nebudete, zbytek hráčské obce po ní asi zatouží.

Reklama

Málokomu se však tento sen splní, nejlevnější verze sestavy BFG Phobos s označením Performance bude totiž k dostání za $3,000, tedy skoro 60000Kč. Následují verze Advanced ($5,000 - 100000Kč) a Elite. Poslední seženete za $8,000, asi 160000Kč. Všechny mají společnou lesklou skříň s integrovanám 8" panelem, který vám poskytuje přehled o systému, v reálném čase vám umožní sledovat vytížení procesoru, paměti, akuální vytížení sítě nebo poskytne přehled o práci pevných disků. Navíc, dotykovým displejem můžete i taktovat systém za běhu.

BFG Phobos: Pouze to nejlepší
i Zdroj: PCTuning.cz

Jen pro představu, nejdražší Elite systém je vybaven procesorem Intel Core i7 EE s taktem 3,2GHz, základní deskou MSI Eclipse SLI. O grafiku se starajá dvě karty nVidie, a to GeForce GTX295 v SLI! Na desce je 6GB operační paměti DDR3 značky Patriot s taktem 1600MHz. Chlazení CPU a grafických jader zajišťuje kapalinový systém CoolIT. Úložný prostor je řešen čtyřmi 300GB pevnými disky VelociRaptor a Blu-Ray mechanikou. Zvuk je pak obstarán kartou Auzentech X-Fi Prelude 7.1. O napájení se stará zdroj s výkonem 1,2kW BFG LS-1200. Ve skříni je integrovaný dock pro iPod/iPhone.

Počítače budou prodávány se službou "Concierge Service," v té je zahrnut příchod technika až do vašeho domu, který vám PC zapojí a může přijít i během následujících šesti měsíců v případě problémů se sestavou. "Phobos byl navrhnut pro hráče a nadšence, kteří požadují nejvyšší výkon, ale nemají čas, vůli, nebo zkušenosti si takovýto systém postavit," řekl John Malley, ředitel marketingu BFG Technologies.

Podle Tech Connect Magazine, BFG Systems

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama