stranka-o-bushovi-vydrazena-na-ebay-za-150-tisic-korun
Novinka Stránka o Bushovi vydražena na eBay za 150 tisíc korun

Stránka o Bushovi vydražena na eBay za 150 tisíc korun

Stančík Martin

Stančík Martin

22. 12. 2008 00:00

Internetový podnikatel, který vytvořil web s video hrou, na kterém můžete na prezidenta George Bushe hodil botu, vydražil své dílo na eBay.

Reklama

Brit Alex Tew, který vstoupil do internetové historie v roce 2006, když vydělal milion dolarů prodáváním pixelů na svém webu milliondollarhomepage.com před týdnem vytvořil web sockandawe.com. Stalo se tak těsně po té, co irácký novinář na tiskové konferenci hodil po americkém prezidentovi své boty a tato zpráva obletěla svět.

To, co Tew nazval jako "malou stupidní hru ve flashi", se najednou proměnilo ve velmi navštěvovaný web (kliklo na něj už několik milionů lidí), že se skoro zhroutily servery. "Poslední tři dny jsme strávili udržením webu funkčního, avšak pracujeme i na jiných projektech a tak jsme se rozhodli vydražit web na eBay," řekl Tew.

"Je to opravdu zajímavé. Od pondělního konceptu, úterního spuštění, středečního růstu a čtvrtečního odchodu jsme díky eBay vydělali 5 215 liber," dodal Tew s tím, že by podobné "rychlo-stránky" mohl kvůli penězům vytvářet častěji.

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama