report-ze-zive-prezentace-phenomu-x4-ii
Novinka Report ze živé prezentace Phenomu X4 II

Report ze živé prezentace Phenomu X4 II

Z. Obermaier

Z. Obermaier

10. 12. 2008 00:00 21

Právě před chvílí nečekaně, kvůli technickým problémům, skončila živá prezentace platformy AMD Dragon. Sice jsem to nemohli vidět celé, něco ale už víme.                     

Reklama
Report ze živé prezentace Phenomu X4 II
i Zdroj: PCTuning.cz

Drazí nadšenci pro technologie, AMD si vás dovoluje pozvat na exklusivní živé představení nadcházející platformy AMD Dragon, s novým procesorem Phenom X4 II a grafikou Radeon HD 4870 X2. Vysílání vám představí herní stroj, extrémní hraní a demonstraci přetaktování. V chatu můžete během vysílání položit své dotazy, takže neváhejte!

Takto zněla pozvánka na dnešní LIVE přenos, který měl začít v 15:00 našeho času. Video začalo téměř načas, živě bylo připojeno kolem 300 lidí, počítadlo v rohu ukazovalo v jednu chvíli 322 on-line lidí. V polovině se ale video zastavilo, a po chvíli bylo jasné, že se nebude dále pokračovat. Přenos byl ukončen, a další pokus o odvysílání bude v 16:30 našeho času! Přijďte podpořit AMD a podívejte se na video. Vysílání je na stránce: http://www.mogulus.com/amdunprocessed . Pokud nebudete moci sledovat vysílání živě, nevadí. Jděte později na odkazovaný web a klikněte ve video okně na ikonu ON DEMAND, video se spustí ze záznamu.

Co jsme zatím mohli vidět? Účastnící akce hovořili o taktování Phenomu X4 II, kde zůčastněnými byly legendy v přetaktování Macci, Sampsa (zaměstnanci AMD/ATi) a SF3D. Nejprve přišel pokus se vzduchovým chlazením, kdy byla použita deska Gigabyte s čipsetem RD790GX a chladič se dvěma 120mm ventilátory. Jste napnuti na výsledek? Oběma soutěžním týmům se podařilo dosáhnout 3900MHz se vzduchem, ale zda to bylo Prime95 stabilní netušíme, to ve videu nebylo. Tedy se nekoná žádný zázrak, dva nejlepší ES Phenomy X4 II na světě a dva nejlepší přetaktovači dosáhli pouze na 3,9GHz. No není to nejhorší, ovšem čekalo se víc. S tekutým dusíkem pak skončili taktovači s frekvencí nad 6GHz. Pokud chcete vidět více a sami, připojte se v výše uvedený čas na onu stránku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama