cool-integrovane-pc-od-via
Novinka 'Cool' integrované PC od VIA

'Cool' integrované PC od VIA

Michal Mitrega

Michal Mitrega

18. 11. 2008 00:00 4

VIA představuje novou řadu počítačů s dotykovým displejem pro použití v kioscích, pokladních automatech nebo pro řízení výroby v továrnách. A počítač je opravdu slušně vybavený.

Reklama

VIA VIPRO VP7710 nemá žádné ventilátory, je chlazen pouze pasivně. Mezi hlavní výhody patří nízká energetická náročnost, výkon a výdrž. PC je vyrobený z ocele a hliníku a má 10,4" displej (800x600) odolný proti vodě a prachu. VIPRO se dá nainstalovat na zeď, pomocí stojanu na stůl nebo na jakýkoliv VESA systém.

'Cool' integrované PC od VIA
i Zdroj: PCTuning.cz

VIPRO VP7710 je ve výkonnější verzi poháněný 1.6GHz procesorem VIA Eden. PC můžete osadit až 1GB DDR2 paměti. Nechybí ani integrované grafické jádro VIA UniChrome Pro II s hardwarovým dekódováním MPEG-2/4 a WMV9. VGA port zajišťuje možnost připojit další displej.

VIPRO osadíte 2,5-palcovým disku typu IDE nebo SATA. Počítač se dá k síti připojit přes Gigabit LAN konektor nebo volitelný WiFi modul. Pro další rozšíření nechybí dva USB konektory a tři jacky na HD audio kodek. VIPRO VP7710 si rozumí s operačními systémy Windows XP, CE 6.0 a Linux. Nový systém by měl díky vyššímu výpočetnímu výkonu umožnit širší použití integrovaných systémů.

'Cool' integrované PC od VIA
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: VIA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama