vsestranna-skrin-od-chieftecu
Novinka Všestranná skříň od Chieftecu

Všestranná skříň od Chieftecu

Michal Mitrega

Michal Mitrega

11. 11. 2008 00:00 10

Chieftec se dlouhou dobu orientoval především na tradiční skříně s kvalitou sobě vlastní. To ale přestává být pravdou s L-type, zajímavou PC skříní s držákem na LCD monitor.

Reklama

Chieftec L-type je skříň ve tvaru písmene L, která vám umožní připevnit monitor o úhlopříčce 19-24 palců díky standardnímu VESA systému. Samozřejmě monitor musí podporovat VESA systém uchycení, ale to už množství nových monitorů zvládá. Výhodou držáku je, že je výškově nastavitelný.

Všestranná skříň od Chieftecu
i Zdroj: PCTuning.cz

L-type měří 255 x 370 x 418 mm a podporuje základní desky typu ATX a Micro-ATX. Skříň má 7 PCI pozic, tři interní pozice pro pevné disky a jednu 5,25-palcovou pozici pro mechaniky.

Všestranná skříň od Chieftecu
i Zdroj: PCTuning.cz

L-type má zdroj situován ve spodní části skříně, nad ním je potom o 180 stupňů otočená základní deska. Skříň je vybavena jedním 120mm ventilátorem na 800 otáčkách za minutu. Kromě toho má ještě dvě pozice pro ventilátory. Chieftec L-type se začne prodávat v lednu. Koncept je určitě zajímavý. Jediné co nebude vypadat právě nejlépe jsou kabely čouhající ze základní desky a zdroje.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama