msi-eclipse-a-hardwarove-sli
Novinka MSI Eclipse a hardwarové SLI

MSI Eclipse a hardwarové SLI

Michal Kleman

Michal Kleman

7. 11. 2008 00:00

Společnost MSI představila daší z desek založených na čipsetu X58. Je jí nový motherboard značený jako MSI Eclipse +, oproti modelu bez znaménka má tento i čip Nvidia NF200.

Reklama

Jak jistě víte, pro SLI na platformě Intel X58 jsou dvě řešení: buď jsou desky certifikovány přímo Nvidií a je v nich "za poplatek" upraven BIOS, který SLI umožňuje, nebo je předělán návrh desky a je přidán můstek NF200. Takovým případem je i dvojice desek MSI Eclipse SLI představena zde) a MSI Eclipse+, která byla představena až včera.

MSI Eclipse a hardwarové SLI
i Zdroj: PCTuning.cz

Rozdíly mezi deskami můžete vidět v tabulce - jedním je již zmíněná přítomnost PCIe můstku Nvidia NF200, druhým rozdílem je počet PCIe x16 slotů. Ten u absolutního high-endu vzrostl ze tří na čtyři. Bohužel, na světlo se nedostaly žádné obrázky této novinky (pravděpodobně však bude layout na první ponled velmi podobný modelu Eclipse SLI) a cena nebo dostupnost také nebyly oznámeny. Je však velmi pravděpodobné, že při launchi procesorů Intelu Core i7 17. listopadu (XI.) nebude na trhu dostupná.

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama