brutalne-ucinne-psu-od-enermaxu
Novinka Brutálně účinné PSU od Enermaxu

Brutálně účinné PSU od Enermaxu

Michal Mitrega

Michal Mitrega

6. 11. 2008 00:00 10

Enermax představuje nové zdroje s odpojitelnou kabeláží pro high-endové PC sestavy - REVOLUTION 85+. Ano 85+ v názvu opravdu znamená účinnost nad 85%.

Reklama

Zdroje REVOLUTION 85+ mají hned 12 zástrček pro všemožné typy kabelů. Proto ani v triple-SLI sestavě nebude kabeláž scházet. Kromě toho má každý ze čtyř zdrojů rovnou šest 12V větví schopných dodávat proud 30A.

Brutálně účinné PSU od Enermaxu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroje jsou kompatibilní s EPS12V standardem, který ještě nevyšel. Jsou totiž schopné pracovat i přes to, že nedodávají vůbec žádný proud. To je důležité pro podporu nadcházejících procesorů a grafických jader, které se budou snažit ušetřit váš účet za elektřinu právě tím, že se částečně vypnou.

Zdroje mají vysokou účinnost díky znásobení mnoha integrovaných prvků. Tak například mají čtyřnásobný integrovaný obvod, zatímco konkurence nabízí jen jednoduchý nebo dvojitý. Dále například čtyřnásobné PFC, trojitý AC a dvojitý DC štít proti elektromagnetickému rušení atd.

Brutálně účinné PSU od Enermaxu
i Zdroj: PCTuning.cz

REVOLUTION 85+ jsou dlouhé 190mm a mají 135mm ventilátor, který by měl zdroj udržet na teplotě pod 50°C v 'naprosté tichosti'. HeatGuard technologie se pak stará o opožděné vypnutí ventilátoru po vypnutí PC.

Zdroje se dodávají ve výkonu 850W, 950W, 1050W a 1250W. Všechny mají certifikaci 80plus Silver, která zaručuje efektivitu 85-88% při 20-100-procentním vytížení. Nejvýkonnější verze pak zvládá ještě vyšší efektivitu - 87-91%.

Zdroj: Enermax

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama