ac-nabizi-zdroj-fusion-550r
Novinka AC nabízí zdroj Fusion 550R

AC nabízí zdroj Fusion 550R

Václav Vlček

Václav Vlček

4. 11. 2008 01:00 1

Zavedený výrobce kvalitních a opravdu levných chladičů přidává do své nabídky nově také počítačové zdroje. Za rozumnou cenu dostanete 550W a certifikaci 80Plus.

Reklama

Kdo by neznal chladiče z produkce Arctic Cooling jako je Freezer Pro 7 nebo Freezer Extreme. Teď si budete moci se stejnou značkou pořídit i solidní počítačové zdroje. První by se v obchodech měl objevit Fusion 550R PSU neboli jak vtipně přepsali AC Payment Saving Unit (zařízení snižující platby).

AC nabízí zdroj Fusion 550R
i Zdroj: PCTuning.cz

Výkon 550W a dvě nezávislé 12V větve by mělo stačit pro většinu počítačů, pokud zrovna neplánujete nějaké extrémní SLI nebo CrossFire. Dneska už je samozřejmostí i certifikace 80Plus, což znamená nadstandardní účinnost 82-86%. Ekology potěší i certifikace  ECO 80, kterou zavedl sám Arctic Cooling a měla by vypovídat o výrobních postupech šetrných k životnímu prostředí. Výrobce pak udává i solidní hodnoty PCF až 99% a zdroj má také ochranu před napěťovými špičkami a zkraty.

AC nabízí zdroj Fusion 550R
i Zdroj: PCTuning.cz

Na obrázku je také patrný nestandardně řešený chladič. Na rozdíl od běžných zdrojů nemá Fusion 550R dnes běžný velký 120mm větrák, ale je vybavený firemním řešením. Podobně jako na chladičích Freezer je tichý a pomaloběžný větrák uchycen gumovými sponami, takže se jeho vibrace nepřenáší dále do konstrukce počítače. Otáčky v rozmezí 800-2000RPM zaručují opravdu solidně tichý chod. Zdroj je také vybaven dvěma přídavnými konektory pro větráky, které mají otáčky regulované podle zátěže.

AC nabízí zdroj Fusion 550R
i Zdroj: PCTuning.cz


Cena by měla být okolo 1500Kč, oficiálně to v Eurech dělá 59,95€. Záruka je tři roky.



Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama