mini-itx-bestie
Novinka Mini-ITX bestie

Mini-ITX bestie

Michal Mitrega

Michal Mitrega

31. 10. 2008 00:00 4

Zotac uvádí první Mini-ITX základní desku s čipsetem NVIDIA nForce 630i. A co víc, deska podporuje i bezdrátové 802.11b/g WiFi připojení.

Reklama

ZOTAC nForce 630i-ITX WiFi se lehce může stát optimální základnou pro malé a výkonné HTPC počítače. Deska má integrované NVIDIA GeForce 7100 DirectX 9 grafické jádro a podporuje všechny Intel Core 2 procesory do socketu 775 s FSB až 1333MHz.

Mini-ITX bestie
i Zdroj: PCTuning.cz

Grafické jádro není žádné 'novodobé dělo', ale díky nenápadnému PCI-E x1 slotu a PCI-E x1 grafickým kartám od společnosti Albatron můžete na nForce 630i-ITX WiFi osadit poměrně výkonnou grafickou kartu. Deska je dála vybavena šesti USB, dvěmi SATA-II a jedním ATA133 portem.

Mini-ITX bestie
i Zdroj: PCTuning.cz

nForce 630i-ITX WiFi podporuje až 4GB DDR2 pamětí s frekvencí 800MHz. Základní deska má dva HDCP DVI výstup a podporu pro dva monitory. V balení nechybí ani DVI-HDMI adaptér pro připojení displejů s vysokým rozlišením. nForce 630i-ITX WiFi je rozhodně zajímavá volba, na které by šel postavit výkonný přenosný počítač. Chybí mi už jen další PCI-E slot pro osazení pořádné zvukové karty.

Zdroj: ZOTAC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama